Ota yhteyttä!

 

Tutustu tontteihin!

Kokemäki tarjoaa omakotitalorakentajille viihtyisiä tontteja eri puolilta Kokemäkeä.
Käy kurkkaamassa!

Valmiit asunnot

Myytäviin ja vuokrattaviin asuntoihin voit tutustua mm. Etuovi.com ja Vuokraovi.com-palveluissa.

Koti Kokemäelle

Kokemäki on viihtyisä kaupunki, jossa riittää nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille. Kokemäki on myös lapsiystävällinen kaupunki. Perusopetuksen lisäksi olemme panostaneet pienten koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan. Toisen asteen koulutuksen voi hankkia omassa lukiossa, Sataedussa sekä Sastamalan koulutuskuntayhtymän Kokemäen yksikössä.

Kaupungin alueelle rakennettu valokuitu tuo työn tekemisen mahdolliseksi ajasta ja paikasta riippumatta.

Kokemäen kaupungin palvelut löydät kootusti osoitteesta www.kokemaki.fi/palvelut. Ikäihmisten palveluoppaasta saat tietoa Kokemäen kaupungin palveluista varttuneemmille ihmisille.

Kaupungissamme on oma uimahalli ja kirjasto sekä monipuoliset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Esimerkiksi Pitkäjärven liikuntakeskuksessa ja Tulkkilan uudessa liikuntapuistossa on hyvät mahdollisuudet kesä- ja talviurheiluun. Lisäksi kyläkenttiä on lukuisia. Ohjattua liikuntaa järjestetään aikuisille, nuorille ja lapsille, ikäihmisille sekä erityisryhmille niin kaupungin kuin seurojenkin toimesta. Aktiivisia urheiluseuroja Kokemäellä on noin 15. Unohtaa ei myöskään saa Kokemäenjoen virkistysmahdollisuuksia.

Löydät meiltä myös monipuoliset kaupan ja elinkeinoelämän palvelut. Kokemäellä on hyvä asua, elää ja yrittää!

Tervetuloa!